Ristovski je prije godinu izvrijeđao Červara, a sada je opet pričao o hrvatskom selektoru

Bosnor.com

Hrvatska danas igra svoju treću utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj, suparnik joj je Makedonija (18 sati), a obje reprezentacije ulaze u meč sa dvije uvodne pobjede.

Jedna od najvećih prepreka za hrvatske rukometaše bit će odlični golman Borko Ristovski koji ima burnu prošlost s izbornikom Hrvatska Linom Červarom koji ga je svojevremeno izostavio sa popisa za SP 2017.

Nakon toga Ristovski je ostvario ugovor karijere prelaskom u Barcelonu.

“Ne treba mi Červar da bih se motivirao za Hrvatsku, utakmica protiv takve reprezentacije motiv je sam po sebi. Hrvatska je među pet najboljih u svijetu, ima sjajne igrače i na svim natjecanjima ima najviše ambicije’, rekao je Ristovski i dotakao se mrskog Červara.

“Ne razmišljam o Lini Červaru i ne želim mu sreću u narednom susretu jer je to protiv nas. No hrvatskim igračima želim najbolji mogući rezultat do kraja turnira”, prenosi tportal.hr.

Ristovski nakon što nije bio u planu Červara svojevremeno verbalno je izvrijeđao bivšeg makedonskog selektora za vrijeme Eura prošle godine u Hrvatskoj.

“Hrvatskoj definitivno nedostaje bolji trener. Lino Červar nije trener za ovu reprezentaciju, njegovo je vrijeme prošlo još prije pet ili šest godina. Červar je vremešan i već je desetak godina izvan vrhunskog rukometa! Kad bi Hrvatska imala boljeg trenera sigurno bi bila među favoritima za medalju. A ovako…’, rekao je tada Ristovski.


Bosnor.com

Komentariši