Mile, za šta sve tebe imaju Lukač, Ilić, Bajić i Tegeltija, pa ne smiješ da pisneš?

Bosnor.com

Mile, za šta sve tebe imaju Lukač, Ilić, Bajić i Tegeltija, pa ne smiješ da pisneš?

piše: Slobodan Vasković

– Mile, gdje je Nestao Davor Dragičević i da li planirate da ga ubijete, kao što ste ubili i njegovog sina Davida?

– Mile, nemoj biti naivan – tačno se zna šta Dragan Lukač i njegova ekipa Nasilnika, Kriminalaca, Batinaša… spremaju za Davora; Mile, znaš to i ti?!

– Mile, nekoliko obavještenja, prije pitanja i dodatno prečiščenih video klipova sa Trga Krajine, iz noći 18.03.2018. godine!

– Mile, Darko Ilić i Miodrag Bajić, tada vodeći funkcioneri u Specijalnom tužilaštvu RS, učinili su Draganu Lukaču 2012. godine veliku uslugu kada su minimizirali slučaj prostitucije (čitaj i dilanja droge) u Hotelu “Talija”; Tada nije ni okrznut Đurađ Regodić, suvlasnik tog objekta, kao ni njegov kum Dragan Lukač.

– Mile, tada je simbolično kažnjen Mladen Ivanković, vlasnik “Del Kapa”, i to za namještanje tombole, što je bilo odvlačenje pažnje od prostitucije (čitaj i dilanja droge, jer uz elitnu prostituciju idu i opijati)!

– Mile, sada Lukač otvoreno zataškava Ubistvo Davida Dragičevića, u koje je do grla umočen Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, kao i Miodrag Bajić, zamjenik Republičkog javnog tužioca, koji je bez ikakve sprovedene istrage donio Naredbu o nesprovođenju istrage protiv Ilića, Dubravka Kremenovića i ostalih pripadnika MUP RS.

– Mile, Lukač, Ilić, Bajić plus Milan Tegeltija, konzument svega, jedan drugom vraćaju usluge teškom zloupotrebom institucija, a među tim uslugama poodavno su i Ubistva, kao i njihovo zataškavanje.

– Mile, za šta sve tebe imaju Lukač, Ilić, Bajić i Tegeltija, pa ne smiješ da pisneš? Mile, kako je, suštinski, biti sredstvo navedenog Kvarteta Zlikovaca, a, formalno, izigravati njihovog šefa?

– Mile, svima je jasno da se bojiš Lukača, zar ti to nije jasno?

– Mile, svima je jasno da Lukač na “kratkom lancu” drži Žej Zi, zar ti to nije jasno? Mile, ti znaš ko je ubio Davida?!

– Mile, s kim se zaista potukao David u “Meti”, 17.03. oko 22 časa i 30 minuta? Mile, Ko je zaista bio u “Meti” kada je David, oko pola jedan ujutro, 18.03., svratio u taj kafe?

– Mile, Ko je sve bio u “Del Kapu” u noći kada je otet David?

– Mile, Mile, pošto ti sve znaš, odgovri nam Ko su dva “Lica” što posmatraju nasilje nad Davidom Dragičevićem, potom i njegovo odvođenje (protiv njegove volje) u Jevrejsku ulicu?

– Mile, 12.01.2019. godine, objavio sam snimke sa Trga Krajine, 18.03.2018., na kojima se jasno vide Dva Lica kako, u 02 časa 28 minuta 09 sekundi, iz pravca “Fabrike” idu prema mjestu gdje dva Nasilnika (inspektora?”) drže Davida pribijenog uza zid; U isto vrijeme iz Jevrejske ulice na Trg izlazi grupa “Batinaša”, prelazi ga i odlazi, tu nema dileme, iza Metalske škole. Jasno je sa snimaka da nose palice – većina u kišobranima, neki sasvim otvoreno.

– Mile, ta dva “Lica” prolaze pored lažnih “Maloljetnika”, koji stoje sa Osobom što šepa, i prilaze na par metara mjestu gdje dva Nasilnika (sasvim relano inspektori MUP RS), drže pribijenog uza zid Davida Dragičevića.

– Mile, ta dva “Lica” staju par koraka od Nasilnika/Inspektora koji maltretiraju Davida i sve posmatraju. U jednom trenutku, jedan od njih se približava skroz do Nasilnika (inspektora) koji drže priklještenog Davida uza zid.

– Mile, vrlo bitno je ko su ta dva Lica i zbog čega ih štite Lukač i Ilić? Mile, zato što je to toliko bitno prikazujem dodatno prečišćene snimke, na kojima se može, bar jedan, i golim okom prepoznati. Poznaješ li ga Mile ti ili Lukač ili Ilić ili…?

Dodatno prečišćeni snimci Dva Lica koja se na Trgu Krajine pojavljuju u 02 časa 28 minuta 09 sekundi.


Bosnor.com

Komentariši