Inter odgovorio Arsenalu oko Perišića: “Zaboravili ste jednu stvar…”

Bosnor.com

IVAN PERIŠIĆ izgleda neće napustiti Inter iako je od kluba zatražio transfer.

Giuseppe Marotta, sportski direktor talijanskog kluba, poručio je kako hrvatski reprezentativac može otići samo pod određenim uvjetima. Te uvjete zasad nitko nije ponudio Interu.

“Perišić? Čuli smo i shvatili želju igrača. Ali zaboravlja se jedna stvar – u obzir se moraju uzeti svi klubovi koji su za njega zainteresirani i njegova vrijednost koja predstavlja ulog Intera pri njegovom dovođenju”, rekao je Marotta.

“Nije lako zadržati igrača koji ne želi ostati, ali niti jedna prava ponuda za njega nije stigla pa nema na temelju čega napustiti klub. Na nama je da riješimo ovu situaciju. Nadao sam se tišem prijelaznom roku, a umjesto toga bilo je jako malo toga što se moglo razviti i prilično puno nezadovoljstva.”

Ranije je Interov trener Luciano Spalletti poručio da Perišić neće igrati dok god bude zahtijevao transfer.

“To je vrlo jednostavno. Igrači mogu reći što god žele, ali oni su zaposlenici, radnici. Potpisali su ugovore u kojima se zna što piše, a da bi otišli, potrebno je platiti za njih. Ne mogu ići tek tako, kada to požele”, rekao je Spalletti pa dodao:

“Ako Ivan Perišić želi otići iz kluba, onda nemamo izbora. Dok je tu s nama, a dok želi ići, neće igrati i bit će van momčadi. Neko tko ne može doprinijeti ekipi ne smije biti u njoj”.


Bosnor.com

Komentariši