Ekskluzivno: Fahrudin Pecikoza (SBB) šmrče kokain

Bosnor.com

Politička trakavica oko vlasti u Sarajevu na površinu skoro svakodnevno iznosi mračne priče ovdašnje politike, a ista je danas dobila novu, skandalozniju dimenziju.

 

Vijećnik Općinskog vijeća Stari Grad i najuspješniji bh. MMA borac Denis Stojnić, objavio je fotografije Fahrudina Pecikoze, na kojima se, kako Stojnić tvrdi, navodno vidi kako Pecikoza, inače zastupnik u Skupštini KS, konzumira narkotike.

 

Stojnić je fotografije objavio na svom Instagramu.

 

„Fahrudine Pecikoza, jel’ te stid?!?!?!? Reci drogi NE!!! Uvijek sam kao moj otac i moj brat, borci protiv korištenja opojnih sredstava. Nadam se da će predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, predsjednik Stranke Narod i pravda Elmedin Dino Konaković, inače predsjedavajući Skupštine KS, premijer KS Edin Forto, Naša stranka, ali i svi zastupnici u Skupštini KS, tražiti ostavku jer mislim da nije uredu i smatram da nas ovakav čovjek ne treba zastupati.

 

Tražimo ostavku ili smjenu radi moralnih razloga. Ovakav čovjek nas ne treba zastupati u Kantonalnoj skupštini. OSA BiH, Granična policija, SIPA, Federalni MUP, Kantonalni MUP, Tužilastvo i Sud se bore protiv ljudi koji prodaju narkotička sredstva i truju našu omladinu“, napisao je Stojnić u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Dodao je i “kako ćemo od ovakvih ‘političara’ očekivati da se bore protiv prodaje narkotičkih sredstava, kad ih sami političari, kao što je Fahrudin Pecikoza, konzumiraju, a njegovi dobavljači njemu lično dostavljaju”:

“Ja kao opštinski i gradski vijećnik ću se boriti protiv svih kriminalnih radnji.”


Bosnor.com

Komentariši