Dodik potpuno izgubio živce: Jeb*ću ti majku, ima da te nema?! (VIDEO)

Bosnor.com

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najoštrije je osudio napad na novinara BN TV Vladimira Kovačevića i od nadležnih policijskih struktura zahtijeva da se ovaj slučaj do kraja i hitno rasvijetli.

“Napad na novinara je napad na slobodu govora i takvo ponašanje u Republici Srpskoj neće biti tolerisano”, rekao je Dodik, što je gesta koju treba cijeniti, tim prije što Dodik već dulje vremena ima krajnje negativan odnos prema BN televiziji, njenom direktoru Vladi Trišiću i uposlenim novinarima kojima redovno odbija dati izjavu.

Direktor BN TV svojevremeno je snimio prijetnje koje mu je u slušalicu izgovorio Dodik.

Prema riječima direktora BN TV Vlade Trišića, povod za napade na njih je prenošenje vijesti koje se ne dopadaju Miloradu Dodiku.

– BN televizija je samo prenijela vijest koju su objavili i drugi mediji (Tanjug, Kurir, B92…) o imovini Milorada Dodika. Pozvali smo ga za izjavu i sve to emitovali u Dnevniku. Sutradan je uslijedio poziv sa salvom uvreda i prijetnji – ispričao je tada za Kurir Vlado Trišić.

Dodik je pak tim povodom kazao da je odnos koji ima prema ljudima po onoj narodnoj: “svakom po zasluzi”, pa tako i sa novinarima te televizije.

Poslušajte tonski zapis razgovora Trišić – Dodik.


Bosnor.com

Komentariši