Crnadak: Kako vas više nije sramota, sad gledajte naš odgovor!

Bosnor.com

Iz materijala koji su dostavljeni poslanicima očigledno je da je SNSD zakazao posebnu sjednicu Narodne skupštine RS da bi nastavili s prljavštinama i političkim obračunima s PDP-om i SDS-om, smatraju u Partiji demokratskog progresa.

“Uvodna Informacija koju je SNSD pripremio je sramotna, nedostojna Narodne skupštine i dobit će zaslužen odgovor od PDP-a”, najavio je Crnadak.

Istakao je da je iz Informacije jasno da SNSD-u ne samo da nije stalo do jedinstva stranaka iz RS, nego da žele lažima i konstrukcijama da još više proizvode sukobe i podjele.

Crnadak je rekao da je glavna crta koja se provlači kroz cijeli materijal za posebnu sjednicu, zapravo, velika kuknjava i jadikovka što SNSD još uvijek nije formirao vlast.

“Očigledno je da posebne sjednice uopšte ne bi ni bilo da je Savjet ministara formiran, što je najtužnija činjenica, jer pokazuje da SNSD-u nije stalo ni do vraćanja nadležnosti, ni do srpskog jedinstva, nego samo do fotelja u Vijeću ministara”, zaključio je Crnadak, saopćeno je iz PDP-a.


Bosnor.com

Komentariši