Atentat na Milorada Dodika? Biznismen Dodika teško povrijeđen!

Bosnor.com

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za javno bavljenje politikom. Prije dvije godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom pića.

Nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i biće dobro.
“Večernje novosti” navode da je Davidović poznat i kao protivnik režima u Podgorici i kao veliki ktitor Srpske pravoslavne crkve.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazio se u hotelu u Beogradu ispred kojeg je pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Davidovića, ali nije bio izložen opasnosti.

Dodik nije bio u neposrednoj blizini Davidovića, prenio je ATV, iako postoje informacije kako predsjednik nije bio tako tdaleko kako se misli.

Na Davidovića je pucano iz snajperske puške, dok je bio ispred ulaza u hotel “Crown Plaza”. Poslije ispaljenih hitaca, snajperista se odvezao nedaleko od lica mjesta i stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio.

Policija je automobil pronašla u Novom Beogradu, a snajperska puška bila je u ugljenisanom vozilu. Za napadačem se traga.


Bosnor.com

Komentariši