Učenici se požalili da im fali dvorana, Kolinda im rekla: Imate livadu

Bosnor.com

Hrvatski mediji prenijeli su razgovor predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa grupom učenika u Slavoniji koji su joj se požalili da im nedostaje sala za fizičko vaspitanje, na šta im je ona odgovorila da “imaju livadu umjesto sale”. Portal index.hr navodi da je Grabar-Kitarovićeva prošle nedjelje “izmjestila” kancelariju predsjednice države u Brodsko-posavsku županiju gdje je posjetila više gradova i opština, uključujući Slavonski Brod, Staru i Novu Gradišku, Okučane i Sikirevce.

Navodi se da ju je tamo dočekalo, kako su napisali na Fejsbuk stranici “Radio Slavonije”, veliko iznenađenje.

Ispred škole su je, naime, velikim aplauzom dočekali učenici, nakon čega se hrvatska predsjednica slikala sa njima, a onda su kratko i porazgovarali. – Je l” vam dobro u školi – pitala je Grabar-Kitarovićeva, a oni uglas odgovorili “Daaaa”.

Zatim je žena koja je s njima dočekala predsjednicu Hrvatske i za koju portal navodi da je vjerovatno direktorka škole pitala: “Šta nam nedostaje?”, a đaci odgovorili: “Dvorana”. Grabar-Kitarović se osvrnula oko sebe i onda im se obratila: “Zato imate livadu”.

Nastala je tišina, navodi portal, koju je poslije nekoliko sekundi prekinula žena koja je stajala pored predsjednice, kada je prozborila: “Da, veliku livadu.” Portal navodi da su ona i Grabar-Kitarovićeva pred djecom još vrlo kratko popričale, a onda je hrvatska predsjednica otišla dok su joj djeca veselo mahala.

Izvor:fokus.ba


Bosnor.com

Komentariši