ROĐENDANSKA ŽELJA: Ronaldo želi TROJICU igrača na ljeto!

Bosnor.com

Portugalski napadač koji je ovog utorka napunio 34 godine je prema pisanju Tuttosporta od uprave kao rođedanski poklon zatražio angažovanje trojica pojačanja sa kojima je sarađivao.

Ronaldo je istakao da je u Juventus stigao kako bi učinio velike stvari. Zahvaljujući njegovom dolasku, klub se ponovo može nadati trofeju Lige prvaka, ove ili naredne sezone.

Jedan od najboljih igrača današnjice navodno je izabrao ‘pomoćnike’ koji će mu pored sadašnjih kolega u Torinu pomoći da vitirine kluba popuni sa nekoliko evropskih titula.

Od uprave je zatražio tri velika pojačanja koja će biti dostupna za minimalnu svotu novca na ljeto, a u tom segmentu pregovora je Juventus neprikosnoven ‘gospodar’.

Prvi na listi je bek Marcelo sa kojim je u Kraljevskom klubu imao zaista fantastičnu saradnju. Brazilac je spreman na promjenu sredine i transfer je i više nego realan.

Kao drugu želju Ronaldo je izabrao Jamesa Rodrigueza. Kolumbijski fudbaler nije zadovoljan statusom u Njemačkoj i izvjesno je da će mijenati sredinu. Juventus je na potezu.

Treća i najrealnija želja je španski veznjak Isco. Nekadašnji igrač Malage je spreman napustiti Madrid jer je u nemilosti Solarija, a kontakti između dvije strane su uspostavljeni.


Bosnor.com

Komentariši