Razbojnik se tokom pljačke udvarao radnici banjalučke banke: “Nemoj se bojati, ljepotice, volim te najviše na svijetu”

Bosnor.com

Svjedoci pljačke poslovnice Raiffeisen banke u Dervišima kod Banja Luke prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni – jedan od razbojnika se nabacivao radnici i govorio joj da je ljepotica i lutka, te da je voli najviše na svijetu.

Na suđenju osumnjičenima za krađu više od dva miliona konvertibilnih maraka u Banjalučkom Okružnom sudu, svjedok tužilaštva Damir Čivčija ispričao je da je 6. jula 2009. godine, kada je opljačkana banka, radio u agenciji ”Alarm vijest” i da je bio na osiguranju te poslovnice.

– Pričao sam s kolegom kada se naglo ispred poslovnice zaustavio sivi Audi A8 iz kojeg su izašla dva maskirana lica koja su zatim ušla u banku i rekla da je pljačka i da legnemo. Stisnuo sam ”panik taster”. Jedan je preskočio pult i počeo da kupi novac, dok je drugi prišao meni i tražio da mu dam pištolj, međutim ja ga nisam imao – ispričao je Čivčija.

Kazao je da kasnije u poslovnicu ušao i treći razbojnik, ali da ih nije dobro vidio jer je ležao na podu.

– Nisu nam direktno prijetili, čak je jedan od razbojnika kolegici Saneli rekao: “Nemoj se bojati, ljepotice, volim te najviše na svijetu” – ispričao je Čivčija.


Bosnor.com

Komentariši