Ko to ne bi volio, Kobe Bryant se vraća na parket!?

Bosnor.com

Bivši suigrač potpiruje košarkašku javnost.

Legendarni centar Lakersa i Magica, Shaquille O’Neal, dotakao se svog suigrača Kobea Bryanta s kojim je skupa osvojio tri NBA naslova.

Shaq vjeruje kako bi Kobe mogao biti faktor i sa 40 godina te na neki način ponovno otvorio temu njegovog mogućeg povratka.

“Svi znaju ko je Kobe. Nitko ne može reći da on ne može i sad dati jako dobrih 15-20 minuta na terenu. Ako se odluči vratiti sa 40 godina, to će biti najveća objava u sportskoj povijesti. Svi bi pričali o tome, dresovi bi se prodavali tri puta više. Ne bi trebao ni igrati odlično, samo da bude 15-20 minuta na parketu kao Laker. Ako se vrati, to bi bila jedna od najljepših priča u NBA povijesti. Samo ću reći da Kobe voli ovakve stvari”, istakao je Shaq.

Karijeru je Crna mamba završila s 25 koševa u prosjeku, a posljednje godine karijere muku je mučio s povredom Ahilove tetive. Bilo bi zanimljivo gledat Bryanta, pogotovo sad kad je LeBron pristigao u Lakerse.

Kobe želi trenirati Shaqovog sina.

Iako je završio karijeru prije dvije godine, legendarni bek šuter Lakersa Kobe Bryant još uvijek prima igrače na privatne treninge, a sigurno je da od Crne mambe mogu mnogo toga naučiti.

Jedan od njih koji je radio s Bryantom je i krilo Celticsa, Jayson Tatum, koji je ove godine prikazao sjajan potencijal.

Navodno, Bryant je ponudio da s njim radi sin od njegovog nekadašnjeg suigrača Shaqa, Shaqira (15), koji kreće u srednju školu u Santa Monici. Bryant je s dominantnim centrom osvojio tri naslova prvaka NBA lige od 2000. do 2002. Igrali su skupa od 1996. do 2004.

“Kobe uvijek nudi usluge treniranja. Trenutno smo dosta udaljeni, ali njegova ponuda stoji”, istakla je Shaqova supruga Shaunie.

Shaq ima još jednog sina, Shareefa, koji će ove sezone igrati za poznato sveučilište UCLA.


Bosnor.com

Komentariši